ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Στράμα» και Ζιλμπέρτο μίλησαν στους παίκτες

«Ενωμένοι να πετύχουμε τους στόχους μας»

Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, έθεσαν ως πρώτο στόχο της νέας σεζόν οι Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα, μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές.

«Ενωμένοι να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο Ιταλός τεχνικός, μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «πρασίνων», στην ομιλία τους πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης, ζήτησαν αρκετή δουλειά ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Καλή σεζόν σε όλους. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, αλλά με πολλή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι σημαντικά τα πρώτα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και από σήμερα το μυαλό μας πρέπει να είναι σε αυτά. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε: «Μαζί μας θα είναι και τα παιδιά από την ακαδημία. Θα μας ακολουθήσουν και στην Ολλανδία και στη συνέχεια 4-5 από αυτούς θα είναι όλο τον χρόνο μαζί μας».

Από την πλευρά του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, είπε: «Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και να είστε όλοι σας υγιείς. Χαίρομαι που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό, ένα τεράστιο σύλλογο. Θέλω να έχουμε καλή επικοινωνία κι όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να συζητήσουμε ό,τι πρόβλημα κι αν έχει.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα τα λέμε καθημερινά και εύχομαι να έχουμε όλοι μαζί μια σωστή συνεργασία. Όπως είπε και ο προπονητής, πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League κι αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.