ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Προσπάθειες και για Σίλντενφελντ

Υπογράφει ο Ιβάνοφ, σειρά παίρνουν Ιμπάρμπο και Γουακάσο

Ο Ιβάν Ιβάνοφ θα υπογράψει σήμερα το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα ακολουθήσουν οι Βίκτορ Ιμπάρμπο και Μουμπάρακ Γουακάσο, που εντός της ημέρας θα βρίσκονται στην Αθήνα.

Υπογράφει ο Ιβάνοφ, σειρά παίρνουν Ιμπάρμπο και Γουακάσο

Ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία όλα τα ιατρικά τεστ και αφού ο τραυματισμός του στο γόνατο έχει ξεπεραστεί πλήρως, θα υπογράψει σήμερα το διετές συμβόλαιο του με το «τριφύλλι»και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Μέσα στην ημέρα θα βρίσκονται στην Αθήνα και οι Βίκτορ Ιμπάρμπο και Μουμπάρακ Γουακάσο, που αναμένεται σύντομα να γίνουν παίκτες του Παναθηναϊκού, ο πρώτος ως δανεικός από την Κάλιαρι και ο δεύτερος ως ελεύθερος από τη Ρουμπίν Καζάν, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια και στα τέλη της εβδομάδας θα βρεθούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αντρέα Στραματσόνι, κοιτάζει την πιθανότητα απόκτησης ενός ακόμα στόπερ και πρώτη επιλογή είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος βέβαια έχει συμβόλαιο με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που φτάνει τις 600.000 ευρώ, τη στιγμή που οι «πράσινοι» δε θέλουν να δώσουν πάνω από τα μισά.

Πάντως, εκτός από τον Κροάτη, στη λίστα βρίσκεται και ακόμα ένας στόπερ, τον οποίο γνωρίζει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.