ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρόγκα: «Σας ευχαριστούμε για την στήριξη» (Pic)

Η Πέννυ Ρόγκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την στήριξη του.

Ρόγκα: «Σας ευχαριστούμε για την στήριξη» (Pic)

Αναλυτικά όσα έγραψε η Πέννυ Ρόγκα:

«Μια δύσκολη, ανατρεπτική και στενάχωρη χρονιά έφτασε πλέον στο τέλος της… Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και πολύ δύσκολο να εκφραστούν… “Εμείς” ήμασταν εντός παρκέ κι εσείς δίπλα μας ο καθένας να δίνει την δική του μάχη αλλά και οι δυο για ένα σκοπό… Η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά ξέρω πως μέσα από την αποτυχία εκτιμάς την επιτυχία ακόμα περισσότερο.Ήρθε λοιπόν η ώρα για λίγες διακοπές, να γεμίσουμε μπαταρίες και να γυρίσουμε με όρεξη, πείσμα, υπομονή, έτοιμες να κάνουμε κάτι καλύτερο για “εμάς”, για εσάς και γενικότερα για το άθλημα που λέγεται Βόλει. Ένα μεγάλο, ειλικρινές “ευχαριστώ” που είσαστε πάντα δίπλα μας …Ραντεβού τον Σεπτέμβρη… Υ.Γ αυτή η εικόνα θα είναι χαραγμένη στα μάτια μου για πολλά χρόνια…»

ÁËÅÌÁÍÉÁ ÁÁ×ÅÍ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ(ÖÉËÉÊÏ)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.