ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δικαίωση Παναθηναϊκού Α.Ο. από ΕΦΙΠ για την υπόθεση Καπογιάννη

Η ΕΦΙΠ τιμώρησε την προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, με ποινή στέρησης της φιλάθλου ιδιότητάς της για δύο μήνες ύστερα από καταγγελία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Δικαίωση Παναθηναϊκού Α.Ο. από ΕΦΙΠ για την υπόθεση Καπογιάννη

Οι «πράσινοι» είχαν προχωρήσει σε καταγγελία για τις δηλώσεις της προπονήτριας του Ολυμπιακού μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τώρα ήρθε η δικαίωση, μετά την απόφαση της ΕΦΙΠ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Ε.Φ.Ι.Π. ομόφωνα επιβάλει στην εγκαλούμενη Ελένη Καπογιάννη την πειθαρχική ποινή της στέρησης της φιλάθλου ιδιότητας για δύο μήνες από την έκδοση της αποφάσεως

Κρίθηκε, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε στις 31 Μαΐου 2016».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.