ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νούνο Ρέις, ο αρχηγός των λιονταριών!

Με τη Σπόρτινγκ έπαιξε σε μηδέν παιχνίδια! Μηδέν! Oύτε καν ντεμπούτο δεν έκανε σε 12 χρόνια στο σύλλογο. Κι όμως, οι οπαδοί τον αποχαιρέτησαν ως αρχηγό. Γιατί, ο Νούνο Ρέις, τέτοιος ήταν πάντοτε.

Νούνο Ρέις, ο αρχηγός των λιονταριών!

Πήρε φόρα και εκτέλεσε το πρώτο πέναλτι. Ευστόχησε. «Έτσι πρέπει να είναι ένας αρχηγός. Δυνατός στα δύσκολα για να δίνει το παράδειγμα», εξήγησε μετά. Δύο συμπαίκτες του αστόχησαν και ο αποκλεισμός έμοιαζε βέβαιος. Εκείνος έτρεξε από πάνω τους να τους παρηγορήσει. «Ήταν σημαντικό να μην νιώθουν το βάρος της ευθύνης. Στο ποδόσφαιρο όλα ανατρέπονται», πρόσθεσε ώριμα. Και ανατράπηκαν! Και η Πορτογαλία προκρίθηκε, παρότι έχανε εκείνη τη στιγμή 3-1 στα πέναλτι από την Αργεντινή. Και ο Νούνο Ρέις ήταν εκείνο το βράδυ ο μεγάλος αρχηγός. Και παρότι η πορεία του δεν ήταν η αναμενόμενη, ουδέποτε έχασε αυτό το στοιχείο της προσωπικότητάς του. Παραμείνει ηγέτης…

Διαβάστε το εκπληκτικό αφιέρωμα του sdna.gr για τον Νούνο Ρέις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.