ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου ήταν ο τραυματισμός μου» (Pics)

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος έδωσε «το παρών» στην 3η ημέρα του Summer Camp του Παναθηναϊκού, απάντησε στα ερωτήματα των μικρών φίλων του «τριφυλλιού».

«Η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου ήταν ο τραυματισμός μου» (Pics)

Αναλυτικά όσα απάντησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στα ερωτήματα των παιδιών:

Λευτέρη, ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης;

«Από τον Παναθηναϊκό οι αγαπημένοι μου συμπαίκτες είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενώ ο αγαπημένος μου πρώην συμπαίκτης είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ».

Πως ένιωσες όταν τραυματίστηκες και πως το ξεπέρασες;

«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου. Πέρασα τέσσερις πολύ δύσκολους μήνες. Μέσα στην ατυχία μου, όμως, νιώθω και τυχερός γιατί είχα ανθρώπους δίπλα μου που με στήριζαν καθημερινά. Η ομάδα μου, οι φίλοι μου και η επιθυμία μου αν επιστρέψω στο παρκέ ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο ώστε να επανέλθω».

Ποια συμβουλή θα ήθελες να δώσεις στα παιδιά την οποία άκουσες και ακολούθησες όταν ήσουν κι εσύ σε κάποιο Camp ως παιδί;

«Η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω είναι: Να αγαπάτε το μπάσκετ! Χρειάζεται σκληρή δουλειά και πολλές ώρες προπόνησης για να πετύχετε το στόχο σας, πρέπει να κάνετε θυσίες και φυσικά πρέπει να ακούτε τους προπονητές σας γιατί οι άνθρωποι αυτοί νοιάζονται πραγματικά για σας και θέλουν μόνο το καλό σας».

olaprasina1908
olaprasina1908
olaprasina1908
olaprasina1908
olaprasina1908
olaprasina1908

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ