ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ

Ξεκίνησε με γκολάρα ο Μπεργκ

Ο Σουηδός έβαλε ένα απίστευτο τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή στην άσκηση τακτικής, ενώ σκόραρε και στο οικογενειακό διπλό.

Ξεκίνησε με γκολάρα ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα την Τρίτη το απόγευμα, χωρίς να λάβει μέρος στο διπλό που διεξήχθη. Σήμερα το πρωί ο Σουηδός έβγαλε όλο το πρόγραμμα και… άνοιξε λογαριασμό, σκοράροντας στο οικογενειακό διπλό, το μοναδικό γκολ της ομάδας του.

Νωρίτερα, όμως, στην άσκηση τακτικής και επιθετικής ανάπτυξης, ο Σουηδός σημείωσε ένα γκολ αντάξιο της μεγάλης του κλάσης. Η μπάλα του στρώθηκε έξω από την περιοχή και με ένα φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα την έστειλε στο… παραθυράκι της εστίας, αναγκάζοντας τους υπόλοιπους να τον αποθεώσουν.

Ο Σουηδός θέλει να είναι έτοιμος στα ματς του Europa League, έχει αφήσει πίσω του την αποτυχία της Εθνικής του ομάδας στο EURO και μοιάζει απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους του με τον Παναθηναϊκό. Αύριο αναμένεται να τον δούμε για πρώτη φορά στο φιλικό απέναντι στην Οσμανλίσπορ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ