ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2016

Το «fucking brilliant Moledo» και ο «ταύρος» Ζέκα

Η ατάκα του Πορτογάλου για τον εαυτό του, η αποθέωση του Στιλ στον Μολέδο και η πλακίτσα αδερφών Βλαχοδήμων με Μπεργκ.

Το «fucking brilliant Moledo» και ο «ταύρος» Ζέκα

Το πρωινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με «στίβο μάχης», όπου οι παίκτες πρέπει να κάνουν σπριντ με λάστιχα, άλματα, να σηκώνουν βάρη, να κάνουν σλάλομ και πολλά ακόμα τα οποία τους… βγάζουν το λάδι. Ασκήσεις απαιτητικές, που βοηθούν στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση.

Ο Κάρλος Ζέκα για ακόμα μια φορά δεν έδειξε να… καταλαβαίνει από κούραση. Και στην άσκηση με τα λάστιχα, αφού την έκανε με επιτυχία, φώναξε «ταύρος είμαι μαλ…», με τους συμπαίκτες του να… συμφωνούν μαζί του.

Όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της προπόνησης, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο διπλανό γήπεδο για την τακτική. Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ήταν πίσω από τον αδερφό του Οδυσσέα και βρίσκοντας μια μπάλα μπροστά του την έριξε στην πλάτη του, με τον «μικρό» να κοιτάζει απορημένος. Την… εκδίκηση για τον Οδυσσέα πήρε ο Μπεργκ, ο οποίος βλέποντας το σκηνικό κλώτσησε μια μπάλα στην πλάτη του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

«Fucking brilliant Moledo»

Ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι εντυπωσιακός και στην προετοιμασία. Είναι ο ηγέτης της άμυνας του Παναθηναϊκού και το αποδεικνύει σε καθημερινή βάση. Σήμερα το πρωί ο Βραζιλιάνος έκοψε τα πάντα στο οικογενειακό διπλό, αναγκάζοντας τον Λουκ Στιλ να τον συγχαρεί.

«Fucking brilliant Moledo, fucking brilliant», του φώναξε σε ένα κόψιμο που έκανε ο Βραζιλιάνος, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση πήγε να τον συγχαρεί και από κοντά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ