ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2016

Το μίνι τουρνουά του «Στράμα»

Ο Ιταλός χώρισε τους παίκτες σε τέσσερις ομάδες των οχτώ. Διαβάστε πως χωρίστηκαν οι ομάδες, ποιοι κέρδισαν και ποιοι ήταν οι σκόρερς.

Το μίνι τουρνουά του «Στράμα»

Μίνι τουρνουά διοργάνωσε ο Αντρέα Στραματσόνι χθες το απόγευμα. Τέσσερις ομάδες των οχτώ παικτών, που έπαιξαν όλοι με όλους και οι δύο πρώτοι μεγάλο τελικό. Οι ομάδες είχαν χωριστεί ως εξής:

ΜΠΛΕ: Οδ. Βλαχοδήμος, Ιβανόφ, Μαρινακης, Χουχούμης, Μπουζούκης, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Λέτο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Κοτσόλης, Ρέις, Ντανέζι, Χουλτ, Μέστο, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Μπεργκ ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Ξενόπουλος, Κλωναρίδης, Αμπεντ, Μπουμάλ, Αγγελόπουλος, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Μίγκος ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Στιλ, Νάνο, Μολέδο, Μαυρομάτης, Λεντέσμα, Χατζηγιοβάννης, Ιμπάρμπο, Ζέκα

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς ήταν: 1η αγωνιστική Μπλε – Πορτοκαλί 1-3 (Λέτο – Μπεργκ, Μέστο, Βλαχοδημος) Πράσινοι-Κίτρινοι 0-0 0-0 με τέσσερα σουτ του Λεντέσμα τα τρία εκ των οποίων έβγαλε ο Ξενόπουλος 2η αγωνιστική Πράσινοι-Μπλε 1-1 (Νάνο πεν. – Μπουζούκης) Κίτρινοι 0 Πορτοκαλί 3-4 (Κλωναρίδης 2, αυτογκόλ Ρέις – Π. Βλαχοδήμος 2, Μέστο, Λουντ 3η αγωνιστική Μπλε-Κίτρινοι 3-2 (Στάικος 3 – Κλωναρίδης, Αμπεΐντ) Πράσινοι-Πορτοκαλί 0-3 (Μπεργκ 2, Π. Βλαχοδήμος

Πρώτοι αναδείχθηκαν οι πορτοκαλί με 9 βαθμούς, δεύτεροι οι μπλε με 4, τρίτοι οι πράσινοι με 2 βαθμούς και τέταρτοι οι κίτρινοι με 1 βαθμό. Ακολούθως έπαιξαν «τελικό» οι δύο πρώτοι και «μικρό τελικό» οι τριτοτέταρτοι ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Πορτοκαλί-Μπλε 1-2: Χουλτ – Χουχούμης, Λέτο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Κίτρινοι vs Πράσινοι 2-3 (Μπουμάλ, Αμπέντ – Ιμπάρμπο (2), Ζέκα)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ