ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Παππάς: «Ήταν όνειρο μου να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Νίκος Παππάς υποδέχθηκαν τα παιδιά του 3ου summer camp και τα ξενάγησαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Παππάς απάντησε στις ρωτήσεις των μικρών φίλων των «πρασίνων», τονίζοντας ότι με την έλευση του στο «τριφύλλι» πραγματοποίησε ένα παιδικό του όνειρο.

Παππάς: «Ήταν όνειρο μου να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά το ενημερωτικό των ακαδημιών του Παναθηναϊκού:

«Την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από την καθημερινότητα των παικτών της αντρικής ομάδας τουΠαναθηναϊκού είχαν σήμερα 7 Ιουλίου οι νεαροί αθλητές του Summer Camp της Ακαδημίας μας.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού», Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης υποδέχθηκαν τα παιδιά και τα ξενάγησαν αρχικά στα αποδυτήρια της αντρικής ομάδας κι εν συνεχεία στην κεντρική Arena του Ο.Α.Κ.Α.

Οι μικροί αθλητές αφού έπαιξαν 5 on 5 υπό το βλέμμα των προπονητών τους, συνομίλησαν με τον Νίκο Παππά, έπαιξαν μαζί του και τον «ανέκριναν».

Μερικές από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο αθλητής του Παναθηναϊκού:

Έχεις πετύχει κάτι ακατόρθωτο στη ζωή σου;

«Ναι, η επιθυμία μου από μικρό παιδί, το όνειρό μου να βρεθώ σε αυτή την ομάδα έγινε πραγματικότητα».

Ποιο είναι το είδωλό σου;

«Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα».

Ποιος είναι ο καλύτερος συμπαίκτης;

«Ο Φώτσης είναι καλός με όλους και τον θεωρώ τον καλύτερο συμπαίκτη».

photo01
photo02
photo03
photo04

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ