ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Είμαι εγώ εδώ για τον Παπαγιάννη»

Ο Βλάντε Ντίβατς πιστεύει στο ταλέντο του Γιώργου Παπαγιάννη και είναι έτοιμος να τον βοηθήσει σε ό, τι χρειαστεί.

«Είμαι εγώ εδώ για τον Παπαγιάννη»

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Σακραμέντο Κινγκς, με αφορμή τις εμφανίσεις του νεαρού σέντερ στο Summer League, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, σχετικά με το ταλέντο του Παπαγιάννη και την προσαρμογή του στο NBA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εχει ένα μεγάλο κορμί ο Γιώργος και πρέπει να αποκτήσει φυσική κατάσταση. Από εκεί και πέρα ταλαντούχος είναι. Φαίνεται στην επαφή του με την μπάλα, στον τρόπο που τρέχει το γήπεδο κτλ.

Πρέπει να προσαρμοστεί στη μετάβαση στο ΝΒΑ. Κρατά πολύ την μπάλα, το μπάσκετ στις ΗΠΑ χρειάζεται γρήγορη σκέψη. Εγώ είμαι εδώ για να τον βοηθήσω, ξέρω τη θέση, και θα το κάνω».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...