ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Στην Κ-17 ο Μαραγκός

Ο Σπύρος Μαραγκός θα είναι ο νέος προπονητής της Κ-17 του Παναθηναϊκού.

Στην Κ-17 ο Μαραγκός

Ο παλαίμαχος άσος των «πράσινων», μετά από απόφαση των ανθρώπων της ομάδας, ανέλαβε την καθοδήγηση της Κ-17 του Παναθηναϊκού. Ο Μαραγκός είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές μικρών ηλικιών και έχει αφήσει έργο, σε όποιες ηλικίες και αν δούλεψε στο τριφύλλι.

O Μαραγκός ήταν προπονητής της Κ-16 κατά την περσινή σεζόν και πλέον θα έχει υπό την καθοδήγησή του, την ομάδα των 17αρηδων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE