ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσκεψη του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Κέντρο Logistics

Την Τρίτη (26/7) ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Ηλίας Μιχαλαριάς, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του τμήματος ράγκμπι κ. Αλέξανδρο Γουλέ επισκέφτηκαν το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

Επίσκεψη του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Κέντρο Logistics

Τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Α.Ο.  υποδέχτηκαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστος Καπάταης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Παναγιώτης Αθανασιάδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Σπυρίδων Πάντζας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μιλτιάδης Ευσταθιάδης.

Μετά την ξενάγηση στον χώρο έγινε ενημέρωση για το έργο του Κέντρου διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων.

Ο κ. Μιχαλαριάς δήλωσε: «Σας συγχαίρουμε για το έργο που έχει επιδείξει το κέντρο σας και για την συμβολή του στο προσφυγικό ζήτημα. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο έχει αποδείξει την ευαισθησία του για παρόμοια θέματα και είναι έτοιμος να προσφέρει για άλλη μια φορά την βοήθειά του. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να οργανώσουμε από κοινού δράσεις, για την συλλογή σχολικών ειδών τα οποία μέσω του κέντρου σας, θα διανεμηθούν σε παιδιά τα οποία τα έχουν ανάγκη».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.898 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την μεριά του ο Χρήστος Καπάταης τόνισε:  « Ευχαριστούμε τον ιστορικό σύλλογο του Παναθηναϊκού Α.Ο. για το ενδιαφέρον του σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού Α.Ο στην διαδικασία συλλογής σχολικών ειδών για τα παιδιά τα οποία τα έχουν ανάγκη, είναι εξαιρετικά σημαντική και απολύτως ευπρόσδεκτη. Ελπίζουμε και σε άλλες κοινωνικές συνέργειες».

13876511_10154503906064781_4205249800907518724_n
13872696_10154503906354781_8645564738846542078_n (1)

Από αριστερά: Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Σπυρίδων Πάντζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Αθανασιάδης, ο υπεύθυνος του τμήματος ράγκμπι κ. Αλέξανδρος Γουλές, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Νότιου Τομέα Αθήνας κ. Χρήστος Καπάταης, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Ηλίας Μιχαλαριάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μιλτιάδης Ευσταθιάδης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.