ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πραχάλις, η έξυπνη βόμβα του Παναθηναϊκού! (vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ντύσει στα πράσινα την Σαμάνθα Πραχάλις, που ήταν η πρώτη σκόρερ στο περσινό Ιταλικό πρωτάθλημα.

Πραχάλις, η έξυπνη βόμβα του Παναθηναϊκού! (vids)

Οι «Πράσινοι», που έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ετοιμάζονται να… ενεργοποιήσουν μία έξυπνη μεταγραφική «βόμβα»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, o Παναθηναϊκός κλείνει την 26χρονη Σαμάνθα Πραχάλις, που θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ των «Πράσινων» ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η Πραχάλις είναι μία εξαιρετική γκαρντ, που επιλέχθηκε στο νούμερο 6 του Draft του 2012, και έχει αγωνιστεί στο WNBA με τις φανέλες των Φίνιξ Μέρκιουρι, Νιου Γιορκ Λίμπερτι, Ατλάντα Ντριμ και Λος Άντζελες Σπαρκς.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.