ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρίκαρντ Νόρλινγκ : «Έπρεπε να παίξουμε πιο επιθετικά»

Ο προπονητής της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ρίκαρντ Νόρλινγκ , στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε να αγωνιστεί πιο επιθετικά.

Ρίκαρντ Νόρλινγκ : «Έπρεπε να παίξουμε πιο επιθετικά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρίκαρντ Νόρλινγκ :

«Ναι κατά κάποιο τρόπο είμαι, νομίζω ήμασταν καλοί τακτικά. Έπρεπε να παίξουμε πιο επιθετικά. Αγωνιστήκαμε σ’ ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Τέτοιου τύπου γήπεδα μας αρέσουν, που κουβαλούν ποδοσφαιρικό πολιτισμό».

«Είμαστε διαφορετικοί στην έδρας μας. Έχουμε καλή ατμόσφαιρα ενώ οι οπαδοί μας είναι πολύ θερμοί. Το πάθος είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του σουηδικού ποδοσφαίρου. Θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στην Σουηδία».

Για το αν σκοπεύει να παίξει με το ίδιο σύστημα: «Θα δούμε, πρέπει να σκοράρουμε!»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς: «Πιθανώς, αλλά μπορεί και όχι, είναι ένα εκτός έδρας ματς, είναι διαφορετικό για τους νέους παίκτες, οι οποίοι  θα πρέπει να το διαχειριστούν αυτό. Εμείς έχουμε παίξει ήδη αρκετά παιχνίδια τόσο στο σουηδικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Θα δούμε η σειρά είναι ανοικτή».

Για το αν ο χλοοτάπητας θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει έναν αντίστοιχο στο προπονητικό του κέντρο αλλά είναι διαφορετικός από τον δικό μας. Μπορεί και να επηρεάσει καθώς είναι διαφορετικό να παίζεις σε χλοοτάπητα και διαφορετικό σε φυσικό χόρτο. Δεν γνωρίζω αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν συνηθίσει να παίζουν».

Για Μπεργκ : «Ο Μπεργκ γίνεται ολοένα και καλύτερος, έχει ανοδική πορεία. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μάλιστα επέστρεψε και στην Εθνική. Οι Σουηδοί είναι περήφανοι που παίζει εδώ τόσο καλά».

Για Χουλτ: «Ο Χουλτ είναι νέος εδώ. Πιστεύω ότι χρειάζεται να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος»

 

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.