ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκλονιστικός Μολέδο, «κέρβερος» Στιλ!

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πολύτιμη νίκη με 1-0 απέναντι στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, αλλά σε αυτό συνείσφεραν στα μέγιστα οι εκπληκτικοί και κορυφαίοι του ματς, Μολέδο και Στιλ.

Συγκλονιστικός Μολέδο, «κέρβερος» Στιλ!

Η κριτική των «πρασίνων»:

Στιλ: Ήταν ο βασικότερος λόγος για τον οποίο ο Παναθηναϊκός κράτησε το «0». Έκανε δύο κομβικές επεμβάσεις, με την 2η ειδικά να είναι εκπληκτική καθώς εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία και έβγαλε την κεφαλιά του Μαρκάνεν. Γενικώς ήταν σταθερός και έφτασε στα στάνταρ απόδοσης της πρώτης του σεζόν στο «τριφύλλι», σε ένα από τα πιο καθοριστικά ματς της σεζόν.

Κουτρουμπής: Στο 1ο ημίχρονο που αγωνίστηκε έκανε κάποια λάθη, χρησιμοποιώντας αχρείαστα τα χέρια του αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Βγήκε αλλαγή για λόγους τακτικής.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μολέδο: Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Ο Βραζιλιάνος ήταν μακράν ο καλύτερος του γηπέδου, χάρις σε αυτόν πήρε τη νίκη ο Παναθηναϊκός. Έδωσε απίστευτες μάχες με τον Μαρκάνεν, τον κέρδισε σχεδόν σε όλες, και παρά τα αίματα και τα ράμματα έμπαινε σε όλες τις φάσεις σαν πραγματικός «σκύλος». Απροσπέλαστος.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.