ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έγινε η μισή «δουλειά», πάμε να τελειώνουμε!

Ο Παναθηναϊκός κρατάει το «σκορ πρόκρισης», την ηρεμία και το καθαρό μυαλό στο παιχνίδι του και πάει στη Σουηδία για να τελειώσει τη «δουλειά». Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Έγινε η μισή «δουλειά», πάμε να τελειώνουμε!

Δεν ξέρω αν το περιμένατε «αλλιώς», η ουσία ωστόσο είναι ότι η μισή και βάλε δουλειά έγινε και ο Παναθηναϊκός το έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Λένε – και έτσι είναι – πως το βασικό ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην φας γκολ και από εκεί και πέρα να πετύχεις ότι μπορείς. Οι πράσινοι, έστω κι αν τα χρειάστηκαν σε 2-3 περιπτώσεις, κράτησαν το μηδέν και από εκεί και πέρα με ηρεμία, υπομονή και καθαρό μυαλό στο παιχνίδι τους πέτυχαν και ένα γκολάκι με τον καλύτερό τους παίκτη στο ματς, τον Μολέδο. Ένα στόπερ που «ξέρει» και να προωθείται και να τοποθετείται σωστά αλλά και να σκοράρει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.