ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Σούπερ Χατζηγιοβάννης και… πεντάρα οι νέοι

Η ομάδα νέων του Παναθηναϊκού επικράτησε με 5-1 της Κλουμπ ντε Χιμνάσια σε φιλικό στο Κορωπί, με τον Τάσο Χατζηγιοβαννή να βγάζει… μάτια.

Σούπερ Χατζηγιοβάννης και… πεντάρα οι νέοι

Ο μικρός ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, πραγματοποίησε και μια εξαιρετική προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία, πραγματοποίησε μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση, σε φιλικό της ομάδας νέων του «τριφυλλιού», απέναντι στην Κλουμπ ντε Χιμνάσια, στο «Γ. Καλαφάτης», το απόγευμα του Σαββάτου.

Το ματς παρακολούθησαν και ο Αντρέα Στραματσόνι με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι οποίοι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έμειναν κάτι παραπάνω από… ικανοποιημένοι από την απόδοση των μικρών, αλλά ιδιαιτέρως του Χατζηγιοβάννη.

Για την ιστορία, τα γκολ σημείωσαν οι Μπουζούκης, Θεοχάρης, Παπανικολάου και Χατζηγιοβάννης (2). Μέσα στην εβδομάδα, η ομάδα νέων του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για την Καστοριά, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η ενδεκάδα: Χαλκίδης, Βαλμάς, Σερβιλάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ανδρέου, Μίγγος, Κουντουριώτης, Αγγελόπουλος Γ., Πίσπας, Μπουζούκης, Παπανικολάου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μαυρομάτης, Χατζηγιοβάννης, Θεοχάρης, Ζερβόπουλος, Ντόκο, Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας και Μανιδάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ