ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε ο Γιαννακόπουλος στον Άρη Λεμεσού (Pic)

Στην επίσημη ανακοίνωση του Νίκου Γιαννακόπουλου από τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού, προχώρησε ο Άρης Λεμεσού.

Ανακοινώθηκε ο Γιαννακόπουλος στον Άρη Λεμεσού (Pic)

Ο 23χρονος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να βρει τις ευκαιρίες που έψαχνε στον Παναθηναϊκό και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν να τον δώσουν δανεικό με σκοπό να πάρει παιχνίδια ώστε να επανέρθει στο μέλλον στο «Γ. Καλαφάτης».

Έτσι αφού προηγήθηκε η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, ο Άρης Λεμεσού προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στον Άρη Λεμεσού θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο 23χρονος τερματοφύλακας παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον κυπριακό σύλλογο».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.