ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καμία συμφωνία με Σίλντενφελντ

Σεναριο χωρις βαση για Σίλντεφελντ

Οι Κροάτες στέλνουν τον Σίντενφελντ στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι πράσινοι διαψεύδουν κατηγορηματικά το δημοσίευμα από την Κροατία.

Σεναριο χωρις βαση για Σίλντεφελντ

Οι Κροάτες στέλνουν τον «Σίφο» πίσω στον Παναθηναϊκό, με σημερινό δημοσίευμα, που κάνει λόγο πως ο Κροάτης σέντερ μπακ, θα αποχωρήσει από την Ντιναμό και θα επιστρέψει στο «τριφύλλι». Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Ντιναμό, έχει αρκετές λύσεις στο κέντρο της άμυνας της, με τους Σίγκαλι, Μπένκοβιτς, Τάραβελ και τον νεοαφιχθέντα Λέσκοβιτς. Συγκεκριμένα οι Κροάτες αναφέρουν, πως το ματς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας, για τα προκριματικά του Champions League, ήταν και το τελευταίο για τον Σίλντενφελντ, αφού πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα…

Η αντίδραση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ήταν άμεση, καθώς τόνισαν κατηγορηματικά, πως το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει καμία βάση και δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στο τριφύλλι και τον Σίλντενφελντ.

Το θέμα του Κροάτη είναι πάντα ανοικτό, ο “Σίφο” πάντα παραμένει στόχος, ωστόσο τούτη την ώρα, δεν υπάρχει τίποτα, όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια άλλη εξέλιξη μέσα στον Αύγουστο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.