ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μικάελσεν: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, του λείπει ο ρυθμός»

Ο Γιαν Μικάελσεν, αφού τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίος σύλλογος, επεσήμανε ότι αποτελεί μείον για το «τριφύλλι» , η έλλειψη ρυθμού.

Μικάελσεν: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, του λείπει ο ρυθμός»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μικάελσεν σε δανέζικη ιστοσελίδα:

«Πέρασα τρία όμορφα χρόνια στον Παναθηναϊκό, οπότε θυμάμαι με χαμόγελο τις στιγμές που έζησα εκεί .Είναι μια ομάδα που πάντως δεν βρίσκεται στο επίπεδο των περασμένων ετών. Παρόλ’ αυτά παραμένει ένας σπουδαίος σύλλογος. Τα τελευταία χρόνια άλλαξε ιδιοκτησία και προσπαθεί να “φτιάξει” το όνομά του από την αρχή, ειδικά στην Ευρώπη όπου συνήθιζε να κάνει καλές πορείες. Θα είναι μία πολύ καλή πρόκληση για την Μπρόντμπι».

Στη συνέχεια ανέφερε στην ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι πολύ “καυτή” με καπνογόνα και πολλές φωνές, αλλά αυτό δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα για τους παίκτες της Μπρόντμπι. Στην Ελλάδα γενικά συνηθίζουν να εκδηλώνονται με πάθος όταν πηγαίνουν στο γήπεδο».

Έπειτα πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποτιμήσει την Μπρόντμπι, αυτό είναι σίγουρο. Μιλάμε για μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την Μίντιλαντ (σ.σ.: την αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια ο Παναθηναϊκός), για παράδειγμα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλο σεβασμό για κάθε αντίπαλο και πολλά τρόπαια στη χώρα της, επομένως πιστεύω πως δεν θα επιτρέψουν στην Μπρόντμπι να μπει εμπόδιο στην πορεία τους».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος κατέληξε: «Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα σημαντικό προβάδισμα. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δανία, ενώ η Μπρέντμπι έχει παίξει επίσης περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσο καλό ρυθμό. Αναφέρομαι κυρίως στον ατομικό ρυθμό των παικτών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...