ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Το παίρνει πάνω του για Σίλντενφελντ ο Στραματσόνι

Ο Ιταλός έχει αρχίσει επαφές με τον ιδιοκτήτη της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς, πιέζοντάς τον για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Το παίρνει πάνω του για Σίλντενφελντ ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται να έχει πάρει πάνω του την υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον ιδιοκτήτη της Ντιναμό, τον οποίο γνωρίζει από το πέρασμα του από την Ίντερ, καθώς είχε έρθει σε επαφή για την μεταγραφή του Κόβασιτς στην ιταλική ομάδα.

Ο «Στραμα» πιέζει τον Μάμιτς ώστε να βρεθεί μία λύση στην υπόθεση και να υπάρξει θετική κατάληξη στην υπόθεση, για το «τριφύλλι». Παράλληλα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε συνεχή επαφή και με τον «Σίφο».

Όπως είναι γνωστό ο Κροάτης σέντερ μπακ θέλει να έρθει στους «πράσινους». Φυσικά, αναμένονται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα στην υπόθεση του Σίλντενφελντ, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον θέλουν πολύ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.