ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τον θέλει η Ντιναμό για τα πλέι οφ του Champions League

Πιέζει ο Στραματσόνι για «Σίφο»

Ο Αντρέα Στραματσόνι παίρνει πάνω του την υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Ντιναμό, Ζντράφκο Μάμιτς.

Πιέζει ο Στραματσόνι για «Σίφο»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θεωρεί πως με την απόκτηση του «Σίφο» το φετινό ρόστερ θα είναι ιδανικό και τα τελευταία 24ωρα πιέζει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Στραματσόνι αναμένεται να έχει συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Ντιναμό, Ζντράφκο Μάμιτς, με την υπόθεση να μοιάζει δύσκολη για το «τριφύλλι».

Και αυτό γιατί, οι Κροάτες έχουν ενημερώσει τους «πράσινους» πως υπολογίζουν τον παίκτη για τα πλέι οφ του Champions League με αντίπαλο την Σάλτσμπουργκ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός πάντως θα συνεχίσει την προσπάθεια για ολοκλήρωση της μεταγραφής όσο πιο νωρίς γίνεται, με σκοπό ο Σίλντεφελντ να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις των πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.