ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει άμεσα τον «Σίφο», αλλά…

Άμεσα ήθελε να πάρει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό και ενόψει των ματς με την Μπρόντμπι ο Αντρέα Στραματσόνι, ωστόσο η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αρνήθηκε.

Θέλει άμεσα τον «Σίφο», αλλά...

Την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ άμεσα και πριν τα ματς με την Μπρόντμπι, θέλησε ο Παναθηναϊκός, ωστόσο έπεσε σε «τοίχο» καθώς η διοίκηση της ομάδας που ανήκει ο «Σίφο» ξεκαθάρισε στο «τριφύλλι» ότι θέλει τον παίκτη για τα ματς που δίνει κόντρα στην Κοπεγχάγη και όποια συζήτηση γίνει για την μετακίνηση του Κροάτη στόπερ στο «τριφύλλι» θα γίνει μετά τα συγκεκριμένα ματς.

Ο παίκτης αποτελεί τον διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσόνι για τα μετόπισθεν, με τους «πράσινους» να το παλεύουν για να γίνει και πάλι ποδοσφαιριστής της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...