ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Η καθίζηση του Νάνο…

Ο Νάνο ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013, πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με το «τριφύλλι», κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας αγωνίστηκε ακόμα περισσότερο την επόμενη χρονιά και έκτοτε αγνοείται...

Η καθίζηση του Νάνο…

Με τις πρώτες του εμφανίσεις στον Παναθηναϊκό, τη σεζόν 2013-2014, ο Νάνο θεωρήθηκε φλέβα… χρυσού, αφού οι «πράσινοι» απέκτησαν έναν αριστερό μπακ, με πολύ λίγα χρήματα, αλλά μεγάλη αγωνιστική αξία.

Οι εμφανίσεις του Ανδαλουσιανού άσου, παρότι δεν είχε μεγάλες παραστάσεις, από το υψηλό επίπεδο της Ισπανίας (στην Πονφεραντίνα της Σεγούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας έπαιζε), έπεισαν πως ο Παναθηναϊκός, μετά από καιρό, είχε βρει έναν αξιόπιστο αριστερό μπακ.

Η πρώτη χρονιά, ήταν εξαιρετική. Ο Ισπανός πήρε τη θέση του βασικού από την πρώτη στιγμή, με την ταχύτητά του και τις πολύ καλές σέντρες του, θύμιζε… Μινχ, ωστόσο η διάρκειά του, δεν… κράτησε.

Μετά από 38 συμμετοχές την πρώτη σεζόν (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και δύο γκολ, 8 ασίστ σε 3.411 λεπτά, και 41 συμμετοχές (1 γκολ, 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις) και σύνολο 3.430 λεπτά, άρχισε η… καθίζηση.

Η περσινή χρονιά, ήταν μακρά η χειρότερη του Νάνο, με μόλις 27 συμμετοχές, αλλά πάνω απ’ όλα, κακές εμφανίσεις, με πολλά αμυντικά κενά και κακές γενικά επιθετικές επιλογές, ο ποδοσφαιριστής έμοιαζε…. «καμένος».

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι, κινήθηκε για αυτή τη θέση, απέκτησε τον Νίκλας Χουλτ, με τον Στραματσόνι να δείχνει ξεκάθαρα πως δεν πίστευε ότι με τον Ισπανό βασικό, θα είχε τα αποτελέσματα  και τις επιδόσεις που θα ήθελε.

Ο Νάνο σε σύνολο τριών ετών, πραγματοποίησε δυο καλές σεζόν (ειδικά η πρώτη), αλλά τούτη την ώρα, δείχνει εκτός… ρυθμού, με ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...