ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Ιστορία… με «γεύση» από Λεωφόρο

Μια εντυπωσιακή ιστορία από τη γήπεδο της Λεωφόρου, περιγράφει στο βιβλίο του ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Λώρης Θεοφάνης.

Ιστορία... με «γεύση» από Λεωφόρο

Ιστορίες και περιστατικά που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη του από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, περιγράφει στο βιβλίο του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Λώρης Θεοφάνης.

Συγκεκριμένα στο «Γήπεδο Αλεξάνδρας και πράσινης τσόχας», υπάρχει μια εντυπωσιακή αναφορά για μια κυρία που έμενε πλησίον του γηπέδου στα τέλη της δεκαετίας του 50′. Όπως αναφέρει ο Λώρης Θεοφάνης, μέσα στο γήπεδο εκείνη την εποχή, υπήρχαν αρκετά φυτά και ειδικά το διάστημα που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα, αυτά μεγάλωναν εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

Μια κάτοικος της περιοχής λοιπόν, πήγε και μάζεψε αυτά τα χόρτα και έφτιαξε μια πίτα, την οποία πήγε και παρέδωσε στους παίκτες της ομάδας, την επόμενη μέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE