ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα με Σίλντενφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αποτελεί διακαή πόθο του Παναθηναϊκού, με την υπόθεση να βρίσκεται σε καλό δρόμο, με μοναδικό όμως δεδομένο, πως αν επιστρέψει ο Κροάτης, αυτό θα γίνει μετά τις 24/8.

Τα δεδομένα με Σίλντενφελντ

Παναθηναϊκός και Σίλντενφελντ, βρίσκονται μια ανάσα, από το να… ξανασυναντηθούν, με τον Αντρέα Στραματσόνι να κάνει ότι μπορεί για να τον φέρει πίσω. Ο μάνατζερ του Κροάτη, Μάριο Κνεζ, συναντήθηκε χθες με ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ με τους οποίους συζήτησαν το θέμα του πελάτη του και πως θα τελεσφορήσει η μεταγραφή.

Παρά το γεγονός πως ο Στραματσόνι ήθελε-και πίεσε γι’ αυτό-τον «Σίφο» από τώρα στην ομάδα, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, αφού η Ντιναμό, ήταν κάθετη και ξέκοψε εξ’ αρχής πως ό,τι γίνει, θα είναι μετά τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, ήτοι μετά τις 24 Αυγούστου.

Εκτός όλων των άλλων, ήρθε και η δήλωση του προπονητή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζλάτκο Κράνιτσαρ, μετά το ματς της ομάδας του με την Ίντερ Ζάπρεσιτς, ο οποίος ανέφερε πως παρά το γεγονός πως τον θέλει στην ομάδα του, δεν μπορεί να πάει κόντρα στην επιθυμία του ίδιου, ο οποίος έχει δηλώσει ανοικτά, πως θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση βαδίζει καλά για τον Παναθηναϊκό, όμως οι όποιες εξελίξεις αναμένονται στα τέλη του μήνα και παρά το γεγονός πως στο «τριφύλλι» ψάχνονται και αλλού… και καλά κάνουν, διότι μπορεί να «ναυαγήσει» η υπόθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...