ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το πείραγμα του Βλάντο στον Γκιστ για την αγγελία (Pic)

Σε αγγελία έβαλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram o Τζέιμς Γκιστ δύο ζευγάρια παπούτσια και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να πειράξει τον πρώην συμπαίκτη του.

Το πείραγμα του Βλάντο στον Γκιστ για την αγγελία (Pic)

Ένα μίνι διάλογο είχαν στο instagram, οι άλλοτε συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ανέβασε φωτογραφία με δύο ζευγάρια παπούτσια που τα έβαλε προς πώληση και ο Έλληνας φόργουορντ που από τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Βαλένθια, δεν έχασε την ευκαιρία για πείραγμα.

Συγκεκριμένα ο Βλάντο έγραψε: «Διαθέτω $15 και για τα δύο! Έχουμε συμφωνία»;

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.158 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Serious inquiries only. Worn once or twice. Both size 15. Don’t want them anymore.

A photo posted by James Gist III (@gistopoulous14) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...