ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Πυραυλοκίνητη περιφέρεια…

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινάει τη φετινή σεζόν, διαθέτοντας μια… πυραυλοκίνητη περιφέρεια. Ταχύτητα, παιχνίδι 1vs1 και μπόλικο ταλέντο στις θέσεις 1-2 του «τριφυλλιού».

Πυραυλοκίνητη περιφέρεια…

Μέχρι στιγμής έχει… διαφημιστεί-και δικαίως-η front line του Παναθηναϊκού Superfoods, αφού οι προσθήκες που έγιναν, μεταμόρφωσαν το… ζωγραφιστό των «πράσινων», αλλά και η γραμμή των «κοντών» δεν υστερεί, τουναντίον, διαθέτει και αυτή με τη σειρά της, περίσσιο ταλέντο, θράσος και… θάρρος, για να κάνει μεγάλα πράγματα.

Νικ Καλάθης

Ο ηγέτης της ομάδας, ο καλύτερος δημιουργός της. Από τα δικά του χέρια, θα περνούν οι περισσότερες μπάλες, με τον Νικ να έχει αρκετούς παίκτες να τροφοδοτήσει με τις ασίστ του.

Με τα γρήγορά του πόδια, αναμένεται να είναι από τους «εξολοθρευτές» της άμυνας του Παναθηναϊκού Superfoods, ενώ βοηθάει σημαντικά και στα ριμπάουντ.

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ 327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλασικό μειονέκτημα… το τρίποντο, κάτι που ο Καλάθης οφείλει να δουλέψει και το έχει δουλέψει αρκετά, θα αντιμετωπίσει και φέτος άμυνες μακριά του… και θα έχει τις ευκαιρίες να τις τιμωρήσει.

Νικ_Καλάθης_panathinaikos24

Νίκος Παππάς

Πρέπει να είναι η χρονιά του. Για διάφορους λόγους, ο Νίκος Παππάς δεν έχει βρει τη σταθερότητα που θα ήθελε στην ομάδα. Μολαταύτα, όποτε χρειάστηκε, έδειξε ηγετικές τάσεις, βγήκε μπροστά και το πήρε πάνω του.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοσή του και τη διάρκειά του και μέσα στη σεζόν, αλλά και μέσα στα ίδια τα παιχνίδια. Ο Παππάς, μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού Superfoods. Λίγοι έχουν το ταλέντό του, φέτος πρέπει να είναι η χρονιά του, όλοι αυτό περιμένουν…

Νίκος_Παππάς-panathinaikos24

Μάικ Τζέιμς

Με φόρα από την περσινή εξαιρετική σεζόν με τη Λαμποράλ, ο Μάικ Τζέιμς έρχεται να κάνει τον Παναθηναϊκό Superfoods, πυραυλοκίνητο…

Παιχνίδι εντός και… εκτός ρακέτας, ταχύτητα, έκρηξη, ιδανικός στο ένας με έναν, ο Τζέιμς αναμένεται να δώσει φτερά στα πόδια της ομάδας. Εξαιρετικός παίκτης, ανεβάζει επίπεδο τον «εξάστερο».

panathinaikos24.gr-Τζέιμς

Τζέιμς Φελντέιν

Ο clutch… παίκτης του «τριφυλλιού. Ο καλύτερος bomber του ελληνικού πρωταθλήματος και ένας εκ των κορυφαίων στην Ευρωλίγκα. Τα σουτ του, αποτελούν αναγκαιότητα, αφού πολλές φορές «ξεκλειδώνει» την αντίπαλη άμυνα.

Αν ο Αργύρης Πεδουλάκης του βρει το ρόλο που του… στέρησε ο Τζόρτζεβιτς, όταν ήρθε στην ομάδα ο Έλιοτ Ουίλιαμς, τότε ο Δομινικανός, μπορεί να κάνει τη διαφορά, έχοντας πια και την απαραίτητη ευρωπαϊκή εμπειρία, στο υψηλό επίπεδο.

panathinaikos24.gr-Φελντέιν τελικός κυπέλλου Φάρος

Λευτέρης Μποχωρίδης

Ο πιο άτυχος παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods. Πολλοί τραυματισμοί, αλλά και άσχημα διαστήματα για την ομάδα την τελυταία τριετία, του στέρησαν τη δυνατότητα να παίξει, να πάρει λεπτά συμμετοχής και να δείξει (;) ότι το έχει.

Όπως και ο Νίκος Παππάς, έτσι και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, θα μπορούσε να πει κανείς, πως φέτος, είναι η χρονιά του. Ο Πεδουλάκης, δεν τον υπολογίζει σαν… ρεζέρβα, αλλά ως ισότιμο παίκτη της ομάδας και περιμένει πολλά απ’ αυτόν. Πρέπει και οφείλει να τα δείξει…

panathinaikos24.gr-Μποχωρίδης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.