ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καλή επιτυχία Παναθηναϊκέ» (Pic)

Το μυαλό του στον Παναθηναϊκό, έχει ο Σέρχιο Σάντσεθ που ευχήθηκε μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, καλή επιτυχία στο «τριφύλλι» για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπρόντμπι.

«Καλή επιτυχία Παναθηναϊκέ» (Pic)

Μπορεί να έμεινε μόνο για ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό και να μην κατάφερε να προσφέρει όσα θα ήθελε αλλά ο Σέρχιο Σάντσεθ δείχνει να μην ξεχνάει το «τριφύλλι».

Έτσι μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, ανέβασε φωτογραφία με τον Κάρλος Ζέκα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό για την προσπάθεια που κάνει να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού καλή τύχη για τον επόμενο σημαντικό αγώνα! Pame! Και καλή τύχη αρχηγέ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.322 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.