ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Μπάγερν και ο Μπιέντοφ

Μετά τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, η Μπάγερν ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Γκόραν Μπιέντοφ ο οποίος ήταν βοηθός του Σέρβου τεχνικού και στον Παναθηναϊκό.

Στη Μπάγερν και ο Μπιέντοφ

Στη Μπάγερν Μονάχου και στο τεχνικό τιμ του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα είναι ο Γκόραν Μπιέντοφ.

Συγκεκριμένα ο γερμανικός σύλλογος, τον ανακοίνωσε και επίσημα μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, με τον 45χρονο προπονητή να αποτελεί τον πιστό συνεργάτη του «Σάλε», αφού το ίδιο είχε συμβεί και στον Παναθηναϊκό τη χρονιά που μας πέρασε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.