ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πρώτη συγκέντρωση για το βόλεϊ ανδρών (Pics)

Νέοι και παλιοί παίκτες, η διοίκηση αλλά και το τεχνικό τιμ, της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη (24/08) στο «Απ. Νικολαΐδης» για τη νέα σεζόν.

«Πρώτη συγκέντρωση για το βόλεϊ ανδρών (Pics)

Την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει νέας σεζόν πραγματοποίησε την Τετάρτη (24/08) το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου του «Απ. Νικολαΐδης», όπου και ανέλυσαν το πλάνο και τις φιλοδοξίες της νέας χρονιάς.

14055018_1060222654076076_3225613736350065896_n

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Λούκας Ρανγκέλ, Λάζαρ Τσίροβιτς, Θεολόγος Δαρίδης, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Γιώργος Σύρος, Θωμάς Δημητριάδης και Πέτρος Κάλας. Αλλά και οι νέοι αθλητές που προωθήθηκαν από τις ακαδημίες, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Δημήτρης Παλαιολόγος, Αλέξανδρος Κεχαγιάς, και Θεοφάνης Ρουσόπουλος.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
14124876_1060222634076078_4154348315469621667_o

Παρόντες στην εκδήλωση αυτή, ήταν και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αλλά και ο αρχηγός, Σωτήρης Πανταλέων, οι οποίοι μίλησαν για τη νέα σεζόν και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στο τμήμα.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Καταρχάς καλωσορίζουμε όλους τους νέους αθλητές στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι για ακόμη μία χρονιά η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική και σκληρή για κάθε αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε σχέση με την επιλογή του ρόστερ και είμαστε έτοιμοι, όπως και κάθε σεζόν, να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να διεκδικήσουμε το μέγιστο που μπορούμε».

Στη συνέχεια, ήταν η σειρά του αρχηγού της ομάδας, Σωτήρη Πανταλέοντα να πει δύο λόγια για το νέο ξεκίνημα: «Πάντα, κάθε νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει με καλές προϋποθέσεις κι ένα αισιόδοξο βλέμμα στο μέλλον. Θεωρώ ότι φέτος ο Παναθηναϊκός έκανε ένα βήμα παραπάνω σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της ομάδας, ωστόσο αυτό πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο.

Από τα λόγια μέχρι την πράξη μεσολαβεί πολύ σκληρή δουλειά και από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο που έθεσε ο προπονητής μας να δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.