ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέρος των εσόδων από το «Diamonds Are Forever» σε φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Ένα σημαντικό μέρος των εσόδων από το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, επιλογής του «3D».

Μέρος των εσόδων από το «Diamonds Are Forever» σε φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος και μετά μεγάλος αθλητής, όπως αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά. Ένα σημαντικό μέρος των εσόδων από το μεγάλο τουρνουά που θα διεξαχθεί προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού, θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα επιλογής του ίδιου του Δημήτρη. Μόνο μπράβο σε αυτή την κίνηση!

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί, όσον αφορά τα εισιτήρια του τουρνουά, ο κόσμος θα μπορεί με ένα εισιτήριο να παρακολουθήσει όλα τα ματς του «Diamonds Are Forever» και τη βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη, κάτι που κάνει ακόμα πιο… ελκυστικό το «πακέτο» της εκδήλωσης, με το ΟΑΚΑ να ζει μεγάλες στιγμές!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.