ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Όταν «μιλάνε» οι αμυντικοί… (Vids)

Ουκ ολίγες φορές, οι κεντρικοί αμυντικοί του Παναθηναϊκού «καθάρισαν» σε ευρωπαϊκά ματς, με τον Ιβανόφ να ακολουθεί τα… χνάρια των Μολέντο, Σαριέγκι και Βόκολου!

Όταν «μιλάνε» οι αμυντικοί… (Vids)

Λεωνίδας Βόκολος, Γιόσου Σαριέγκι, Ροντρίγκο Μολέντο και αισίως… Ιβάν Ιβανόφ, πέτυχαν γκολ «χρυσάφι», χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό νίκες ή αποτελέσματα πρόκρισης.

Η κεφαλιά-οβίδα του Βόκολου

1998-1999, χρονιά Τσάμπιονς Λιγκ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποδέχεται τη Λανς το ΟΑΚΑ. Ο Λεωνίδας Βόκολος με κεφαλιά-οβίδα στο 52΄κάνει το 1-0, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

https://www.youtube.com/watch?v=Hkw6IJja75A

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν ο Σαριέγκι «πάγωσε» το «Μεάτσα»

Ο Γιόσου Σαριέγκι αποδείχθηκε ο… δήμιος της Ίντερ του Μουρίνιο, στη σεζόν 2008-2009, με το γκολ του απέναντι στους νερατζούρι, που χάρισε τη νίκη-πρόκριση στον Παναθηναϊκό, στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκείνης της περιόδου.

Το πρώτο βήμα από τον Μολέντο

Στο δρόμο για τους ομίλους του Europa League της φετινής περιόδου, το πρώτο εμπόδιο ήταν η ΑΙΚ Στοκχόλμης. Ο Ροντρίγκο Μολέντο με δικό του γκολ, έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση.

https://www.youtube.com/watch?v=Md_sxhhMaGo

«Κλείδωσε» την πρόκριση ο Ιβανόφ

ΜΕ γκολ από κεντρικό αμυντικό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός, με γκολ από κεντρικό αμυντικό, πέτυχε τον πρώτο του στόχο. Ο Ιβανόφ με γκολ απέναντι στην Μπρόντμπι, μπορεί να μη χάρισε τη νίκη, αλλά επί της ουσίας, έστειλε τον Παναθηναϊκό στους ομίλους.

https://www.youtube.com/watch?v=e5smmy8dVJg

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.