ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Έτοιμος να υπογράψει ο Μπεργκ

Προχωράει το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις από βδομάδα.

Έτοιμος να υπογράψει  ο Μπεργκ

O μάνατζερ του Σουηδού θα βρεθεί στην Αθήνα για τις τελικές επαφές, μετά και τη νέα συνάντηση που είχε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μαζί του την Πέμπτη, πριν από το ματς με την Μπρόντμπι.  Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή θα βρεθεί στην Ελλάδα τη Δευτέρα είναι πιθανό να υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα.

Η διαφορά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μικρή και εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα δεν θα τα βρουν για νέο συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει  επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο και απολαβές 900.000 ευρώ συν 100.000 σε περίπτωση που κάνει ο Μπεργκ πάνω από το 50% των αγώνων για τον πρώτο χρόνο, 1 εκατ. ευρώ και 100.000 ευρώ μπόνους για 50% ξανα για τον δεύτερο χρόνο και 1,1 εκατ. ευρώ για τον τρίτο χρόνο συν πάλι 100.000 ευρώ μπόνους αν πιάσει τον αριθμό συμμετοχών.

Ολα δείχνουν ότι οι υπογραφές θα πέσουν και ο Μάρκους θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.