ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΜΠΟΚΟΥ

«Υπάρχουν πιθανότητες για τη μεταγραφή»

Ο μάνατζερ του Πολ Ζοσέ Εμποκού επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Υπάρχουν πιθανότητες για τη μεταγραφή»

Οπως σας γράψαμε και αργά τη νύχτα, οι “πράσινοι” προχωρούν την περίπτωση του Κονγκολέζου εξτρέμ, ο οποίος διαθέτει βελγικό διαβατήριο. Ο ατζέντης του, μιλώντας στην “Πράσινη”, αναφέρθηκε στις πιθανότητες της μεταγραφής.

Ο Ρένζο Κοντράκτο τόνισε για το θέμα: “Είναι αλήθεια ότι μιλάμε με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή. Αλλά ακόμη δεν έχουμε κάτι οριστικό. Τα επόμενα 24ωρα θα ξέρουμνε και θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα”, τόνισε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είναι σε συνεχείς επαφές με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός προσπαθεί να πείσει τόσο τον παίκτη, όσο και τη διοίκηση της Κιέβο για να προχωρήσει ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...