ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρεμιέρα… για τα «φίνα κορίτσια»

Με πολλά χαμόγελα και μπόλικη αισιοδοξία, πραγματοποιήθηκε χθες η «πρώτη» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, στην Κυψέλη.

Πρεμιέρα… για τα «φίνα κορίτσια»

Με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και «δίψα» για μια χρονιά, καλύτερη από την περσινή, συγκεντρώθηκαν τα «φίνα κορίτσια», για την πρώτη προπόνηση της σεζόν, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καζάζη.

Παρούσες οι Πέννυ Ρόγκα, Αγγελική Καββαδία, Χαρά Παπαδοπούλου, Λυδία-Ευαγγελία Κάστανου, Μαρίζα Φιλντ, Γιάνα-Φραντσέσκα Πολ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Άννα Καρπουζά, Αθηνά Χρυσομάλλη και Στέλλα Λαγουδάκη.

Απούσες, η Ευαγγελία Μερτέκη, η οποία έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, αλλά και η Κάιλα Ρίτσι, η οποία θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, τις επόμενες μέρες.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καζάζης: «Να αγγίξουμε το μέγιστο…»

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης, αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές του ρόστερ, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα ουσιαστικά, αφού έχουμε αλλάξει το προφίλ του ρόστερ. Ήρθαν τρεις ξένες παίκτριες και νέες Ελληνίδες και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία καλή βάση για το παρόν και το μέλλον της ομάδας και να αγγίξουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

Εφόσον το καταφέρουμε αυτό, θα είμαστε πολλοί ικανοποιημένοι και, από ‘κει και πέρα, θα πετύχουμε αυτό που μας αξίζει πραγματικά. Εύχομαι, πάνω από όλα, να είμαστε υγιείς, με πίστη, προσπάθεια, υπομονή και επιμονή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.