ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Σίγουρη η μεταγραφή πορτιέρο τον Ιανουάριο

Η παρέλαση ονομάτων δείχνει την κάψα του προπονητή ν’ αυξήσει τον συναγωνισμό για τον Στιλ. Προλαβαίνει να κλέψει την καρδιά του Ιταλού ο Βλαχοδήμος; Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Σίγουρη η μεταγραφή πορτιέρο τον Ιανουάριο

Λαμβάνοντας υπόψη τα δημοσιεύματα εβδομάδων στο πράσινο ρεπορτάζ το περίεργο θα ήταν να έβγαινε απ’ την ΠΑΕ ότι τον Ιανουάριο ΔΕΝ θα εξεταστεί λύση τερματοφύλακα.

Αρχές Ιουνίου προέκυψε το ενδιαφέρον για τον Σωκράτη Διούδη που έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο, στις 9 Ιουνίου κοινοποιήθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον Στέφανο Κοτσόλη (κυρίως για λόγους αποδυτηρίων), εξέλιξη  που δεν ενθουσίασε κιόλας τον κόσμο δεδομένης της ηλικίας του βετεράνου γκολκίπερ.

Μια μέρα μετά επέκτεινε το συμβόλαιό του ως τον Δεκέμβρη του 2018 ο Κώστας Κότσαρης και στάλθηκε «πακέτο» στο Νίκο Νταμπίζα (Ομόνοια) προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα…χέρια του με τον πρώην γυμναστή πορτιέρο του ΠΑΟ, Παναγιώτη Αγριόγιαννη (νυν συνεργάτη των «κουμπάρων») να ορκίζεται στην ποιότητα του.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο έγραψε ότι στον κόουτς άρεσε ο 38χρονος (!) Μόργκαν ντε Σάνκτις με ετήσιο κασέ …1,5 εκατομμύριο ευρώ. Αρχές Ιουλίου η εφημερίδα «Goal News» επικαλέστηκε πηγές δημοσιογράφων από την Βενεζουέλα, που ενέπλεκαν τον πρώην της ΑΕΚ, Αλαν Μπαρόχα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής κίπερ με το ισπανικό διαβατήριο βρέθηκε στα Σπάτα με μορφή δανεισμού από την Καράκας αλλά δεν τρέλανε κανέναν πέρσι, χάνοντας τη θέση του από τον Ανέστη.

Στο μικροσκόπιο του κόουτς μπήκε και ο Θωμάς Στρακόσια, γιος του Φώτη που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο. Ο 21χρονος γκολκίπερ, από τα 17 βρίσκεται στην Λάτσιο όμως δεν έχει καταφέρει να πάρει ευκαιρίες και παραμένει στα πράσινα υπόψη.

Στις 23 Ιουλίου η ολλανδική ιστοσελίδαέγραψε ότι ο σύλλογος ενδιαφέρεται για τον 33χρονο διεθνή Ιάπωνα τερματοφύλακα, Εζι Καβασίμα. Μετά από τρεις μέρες αποβιβάστηκε στο Κορωπί ο Βραζιλιάνος, Γουστάβο Μπουσάτο για δοκιμή χωρίς να εντυπωσιάσει ενώ ταυτόχρονα γινόταν επαγγελματίας ο 18χρονος, Βασίλης Ξενόπουλος (1.85) που μάλιστα διάλεξε το νο61 (!) για τη φανέλα του.

Ο «Στράμα» ασχολήθηκε με τον Αργεντινό αναπληρωματικό πορτιέρο της Ίντερ, Χουάν Καρίσο ενώ το τελευταίο όνομα που διαβάσαμε ήταν εκείνο του Παναγιώτη Τσιντώτα με σούπερ α΄ γύρο στο περασμένο πρωτάθλημα κι εξαιρετικό ματς στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΟΣΦΠ όπου ο Λεβαδειακός λύγισε στο τέλος από μια στραβοκλωτσιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...