ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να’ τος πάλι ο Μίσκο!

Ανοιξε ξανά δουλειές με τον Εξάστερο ο Ραζνάτοβιτς που ήταν ανεπιθύμητος για χρόνια στο Μαρούσι εξαιτίας της υπόθεσης Σπανούλη.

Να' τος πάλι ο Μίσκο!

Μετά τον Τζέιμς Φελντέιν πέρσι, νάτος πάλι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ο…Μίσκο Ραζνάτοβιτς που είναι ο μάνατζερ του Ντεμέτρι Νίκολς. Ο Σέρβος μάνατζερ είναι για το μπάσκετ ότι ο Μίνο Ραϊόλα στο ποδόσφαιρο, ατζέντης με πανίσχυρες άκρες και τα πλέον δυνατά ονόματα στο πελατολόγιό του ανάμεσα στους περίπου 150 αθλητές που εκπροσωπεί. Με αφορμή την υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη το καλοκαίρι του 2010 οι σχέσεις του με την πράσινη ΚΑΕ (αλλά και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς) πέρασαν από πολλές διακυμάνσεις. Τον Ιούνιο του 2015 ο δαιμόνιος μάνατζερ μιλώντας στη ρώσικη «Zournal» υπογράμμισε ότι ο πολυνίκης κόουτς έχει κόψει κάθε επαφή μαζί του με αφορμή την αρπαγή του Λαρισαίου από τους Αγγελόπουλους, υπόθεση που «έσπρωξε» ο άνθρωπος που εκπροσωπούσε τον διεθνή γκαρντ. Στην ΚΑΕ πειράχθηκαν ιδιαίτερα με εκείνο το γεγονός αλλά η κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2011 (άνευ Σάρας, Σπανούλη) έφτιαξε το κέφι των διοικούντων που γρήγορα ήραν το προσωρινό εμπάργκο που είχαν βάλει σε αθλητές που εκπροσωπούσε ο Σέρβος. Ο τελευταίος ήταν από τους πρώτους που πρότειναν αθλητές όταν ο Εξάστερος άλλαξε σελίδα το καλοκαίρι του 2012 δίνοντας τα κλειδιά στην ομάδα στον Αργύρη Πεδουλάκη που «ψώνισε» Χίλτον Αρμστρονγκ, Αντι Πάνκο, χωρίς κανείς τους να μακροημερεύσει στο ΟΑΚΑ.

Ο Ραζνάτοβιτς πάντως (σ’ εποχές που η κόντρα του τριφυλλιού με τον Σπανούλη θέριευε) προαισθανόμενος ότι δεν θα περάσει καλά επισκεπτόμενος το Μαρούσι έκανε τέσσερα χρόνια να πατήσει το πόδι του στη σάλα, εντοπίστηκε στα επίσημα το 2014. Οι σχέσεις του έχουν εξομαλυνθεί πλήρως με την από δω πλευρά την ώρα που απέναντι του κρατάνε μούτρα μετά την μεταγραφή του Μπράιαν Ντάνστον στην Εφές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.