ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παει Σουηδία για προετοιμασία

Στη Σουηδία θα βρίσκεται απ' αύριο η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Παει Σουηδία για προετοιμασία

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών, θ’ αναχωρήσει την Κυριακή (04/09) και θα παραμείνει για μια εβδομάδα στη χώρα της Σκανδιναβίας.

Την αποστολή του «τριφυλλιού», απαρτίζουν, το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Πέτρο Πρέκα και τους Κυριάκο Μουέ (βοηθός α’), Δημήτρη Πέρδικο (βοηθός β’), το γυμναστή Αμβρόσιο Χατζηαποστόλου, το φυσικοθεραπευτή Βασίλη Καπώνη και το ρόστερ που αποτελείται από τις Σλούκα, Δίελα, Καλαμπάκου, Μούλη, Πράπα, Κασδαγλή, Εζέτζα, Στούπα, Σαπαλίδου και Έιβερι καθώς και τις Σμιθ και Χάμπτον που ενσωματώθηκαν στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες.

Τα έξοδα της προετοιμασίας της ομάδας στη Σουηδία αναλαμβάνει η εταιρεία X- Level. Ενώ κατά την επιστροφή του τμήματος,το «τριφύλλι» θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Βασίλης Σακόπουλος» που διοργανώνει ο Α.Ο. Σπόρτιγκ, με τη συμμετοχή της ρωσικής Sparta k M.Vidnoje και της τουρκικής Samsun Canik Βelediye Sports Club.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.