ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΟ

Πάνω από 3000 «πιστοί» στο Άμστερνταμ

Μεγαλειώδη εκδρομή για το Άμστερνταμ, ετοιμάζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, καθώς στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ στην Ολλανδία θα βρεθούν περισσότεροι από 3000 οπαδοί. 800 εισιτήρια θα πάρει ο Αίαντας, στο ματς της πρεμιέρας στη Λεωφόρο.

Πάνω από 3000 «πιστοί» στο Άμστερνταμ

Στη χώρα μας βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες, άνθρωποι του Άγιαξ ώστε να συζητήσουν με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού τις λεπτομέρειες για την αναμέτρηση της πρεμιέρας των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ, στη Λεωφόρο.

Μάλιστα υπήρξε και συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, για τα εισιτήρια που θα λάβουν για τις δύο αναμετρήσεις σε Αθήνα και Άμστερνταμ.

Συγκεκριμένα ο Αίαντας θα πάρει 800 εισιτήρια, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του, περίπου 3000 οπαδούς του. Η ζήτηση για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ήδη μεγάλη και αρκετοί φίλοι των «πρασίνων» ήδη έχουν κλείσει εισιτήρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE