ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Αναμονή από την Ομοσπονδία για τον Άλμπο

Την απόφαση της ομοσπονδίας, περιμένει ο Κουβανός αθλητής, ώστε να μάθει αν θα έχει επιπλέον κυρώσεις.

Αναμονή από την Ομοσπονδία για τον Άλμπο

Στην ομοσπονδία της Κούβας και στην απόφαση που θα εκδώσει, έχει στρέψει το βλέμμα του, ο Ντάριελ Άλμπο, προκειμένου να μάθει αν θα του επιβληθούν περαιτέρω κυρώσεις από την αθλητική αρχή για την εμπλοκή που είχε στην υπόθεση με την αποπλάνηση μιας νεαρής Φινλανδής.

Ο Κουβανός δεν γνωρίζει αν θα μπορεί ν’ αγωνιστεί τη φετινή σεζόν και αν θα του επιτραπεί η έξοδος από τη χώρα. Ωστόσο στον Παναθηναϊκό, παρακολουθούν τις εξελίξεις της υπόθεσης διακριτικά, αλλά όλα δείχνουν πως εμμένουν στον Γκονζάλες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...