ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πόσοι τηλεθεατές θα βλέπουν τα «κομμένα» κανάλια αν εκπέμπουν μόνο συνδρομητικά

Θα καταφέρουν να κρατήσουν το τηλεοπτικό κοινό;

Πόσοι τηλεθεατές θα βλέπουν τα «κομμένα» κανάλια αν εκπέμπουν μόνο συνδρομητικά

Η συνδρομητική βάση για τις δύο πλατφόρμες, NOVA και OTE TV, εξελίσσεται σε κρίσιμο μέγεθος με αφορμή τη διαδικασία αδειοδότησης, καθώς θα αποτελέσει μία από τις κύριες εναλλακτικές για όσα πανελλαδικά κανάλια ελεύθερης λήψης είτε δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια είτε δεν μετείχαν καθόλου στη διαδικασία.

Τα δύο συνδρομητικά κανάλια εμφανίζονται σχεδόν… ισόπαλα, ενώ το σύνολο των συνδρομητών ανέρχεται σε 920,000. Συγκεκριμένα, από τα οικονομικά στοιχεία του πρώτου εξαμήνου που δημοσιοποίησε η ΝOVA προκύπτει ότι οι συνδρομητές της είναι 460,252. Με ανακοίνωση του OTE TV στα τέλη Ιουνίου έγινε γνωστό ότι ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών του ανήλθε στους 459,000. Το περίπου ένα εκατομμύριο συνδρομητών, λοιπόν, ανάγεται σε περίπου 2 με 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.