ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις «πράσινες» ακαδημίες

Οι εγγραφές στις ακαδημίες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει κι αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις «πράσινες» ακαδημίες

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «πρασίνων»:

«Έως τις 20 Σεπτεμβρίου διαρκούν για τη σεζόν 2016/17 οι εγγραφές στις «Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού». Πρόκειται για  το μεγάλο Δίκτυο 48 ποδοσφαιρικών ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και Κύπρο, Αμερική και Αφρική, που λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και την γενική εποπτεία του Τεχνικού Διευθυντή της Gilberto Silva.

Τα ιδανικά και η φιλοσοφία του Συλλόγου που εισήγαγε  το ποδόσφαιρο στην ελληνική κοινωνία και δημιούργησε τις πρώτες Ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, αντανακλούν διαχρονικά στο Δίκτυο των Σχολών του Παναθηναϊκού.

Οι σύγχρονες μέθοδοι προπόνησης, η αθλητική ψυχολογία  και o σχεδιασμός υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας των Σχολών που απασχολούν συνολικά 130 καταρτισμένους προπονητές σε 120 προπονητικά τμήματα. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, χτίζουμε από γενιά σε γενιά την αθλητική κοινότητα του Παναθηναϊκού,μέσα από προγράμματα για παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από 5 έως 15 ετών. Είμαστε κοντά σε κάθε τους βήμα και οικοδομούμε μία σχέση αμφίδρομης εμπιστοσύνης με σκοπό να τα βοηθήσουμε γίνουν καλύτεροι Αθλητές και καλύτεροι Άνθρωποι, να μάθουν μπάλα και να ζήσουν το όνειρο!

Τα προγράμματα απευθύνονται όχι μόνο στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται να προχωρήσουν στην Ακαδημία, ακόμα και στην Α’ Ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και σε κάθε παιδί που απλά θέλει να απολαύσει την χαρά του παιχνιδιού, να κάνει νέες φιλίες και ζήσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία και να ασκηθεί σε ένα ενεργό τρόπο ζωής.

Στόχος μας είναι οι γονείς να αισθάνονται σίγουροι για τη δημιουργική ενασχόληση των παιδιών τους, οι προπονητές να καθοδηγούν την εξέλιξη των μικρών και ο Σύλλογος να συμβάλλει ώστε μία ακόμη ποδοσφαιρική γενιά να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 6470970 (εσωτερικό 3) από τις 9:00 έως τις 17:00. Υπεύθυνος Επικοινωνίας κος Σταμάτης Αργύρης.

Μπορείτε να δείτε τον Χάρτη με το Δίκτυο των Σχολών στο http://www.pao.gr/akadimies/soccer-schools».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ