ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΙΚΡΗ... ΛΕΩΦΟΡΟΣ

Πράσινη «απόβαση» στη Λιβαδειά

Περισσότεροι από 3.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, θα βρεθούν το Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πράσινη «απόβαση» στη Λιβαδειά

Από τη Λιβαδειά θα ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου τη… μάχη του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, αφού μετά τον ορισμό της 3ης αγωνιστικής ως… πρεμιέρα, οι «πράσινοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Βοιωτούς. Σε μια έδρα που, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα μετατραπεί σε μια μικρή… Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός θα προμηθευτεί περισσότερα από 1.500 εισιτήρια επίσημα από τον Λεβαδειακό, αλλά οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 3.000 και πλέον οπαδούς τους το βράδυ του Σαββάτου στη Λιβαδειά. Το κοντινό ταξίδι, αλλά και η… ανυπομονησία για να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα για το οποίο στον κόσμο υπάρχει αισιοδοξία κατάκτησής του, θα φέρει πολλές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες θα είναι αυτή της Λιβαδειάς.

Άλλωστε, μετά τη Λιβαδειά ακολουθεί για το πρωτάθλημα το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τον κόσμο του, λόγω της ποινής της μίας αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.