ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιτούδης: «Υποχρέωση για Διαμαντίδη»

Ηταν υποχρέωση του ίδιου να βρεθεί η ΤΣΣΚΑ στο τουρνουά προς τιμήν του μεγάλου Δημήτρη Διαμαντίδη, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ιτούδης: «Υποχρέωση για Διαμαντίδη»

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην Πράσινη για:

-τη συμμετοχή στο τουρνουά προς τιμήν του Διαμαντίδη: «Μόλις ήρθε η πρόσκληση για να δώσουμε το ‘παρών’ στον αγώνα για το αντί του Δημήτρη Διαμαντίδη θεωρήσαμε πως είναι ύψιστη τιμή και υποχρέωση να είμαστε εκεί. Είναι σημαντική και η συγκυρία πως είμαστε και πρωταθλητές Ευρώπης, όπως πολλάκις ο Παναθηναϊκός, η Μακάμπι και η Μπαρτσελόνα. Τι να πούμε για τον Δημήτρη; Του αξίζει κάθε τιμή και όλο αυτό που γίνεται γι’ αυτόν».

-τον Ντεμέτρις Νίκολς: «Ο Νίκολς είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες. Τον έφερα από τη Σαμάρα, ενώ δεν ήταν καν στο πλάνο των ομάδων της Ευρωλίγκας. Έκανε πολλές δουλειές και είχα δεθεί μαζί του, γιατί του δώσαμε τη δυνατότητα να εξελιχθεί και μας τα επέστρεψε όλα αυτά με εκπληκτικές προπονήσεις, επαγγελματικότητα, συνέπεια, δουλειά και καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει διάνα με την απόκτησή του. Παίζει στο ‘3’, παίζει στο ‘4’ και έρχεται από μια κατάσταση στην ΤΣΣΚΑ όπου είχε ιδιαίτερους ρόλους κι έγινε αποδέκτης χωρίς γκρίνια».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.666 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το λόγο που συναίνεσε στην αποχώρηση του Νίκολς: «Πήραμε την απόφαση να τον αφήσουμε αν και ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει σε μας και εμείς τον θέλαμε. Έπρεπε όμως να ακολουθήσουμε μια απόφαση να προωθήσουμε Ρώσους παίκτες. Είναι απόφαση του συλλόγου να δούμε το μέλλον και πώς θα χτίσουμε σε αυτό. Μόλις εμφανίστηκε ο Αντόνοφ έπρεπε να αποχωριστούμε έναν παίκτη κι αυτός ήταν ο Νίκολς με βαριά καρδιά».

-το φετινό Παναθηναϊκό: «Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα, προς το καλύτερο κατά την άποψή μου, με βάση το ρόστερ και τους παίκτες που έχουν έρθει. Οι προσθήκες είναι ουσιαστικές και τον κάνουν καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.