ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπουρούσης σε Διαμαντίδη: «Φόρα τη φανέλα να παίξουμε μαζί ένα χρόνο»

Στο τουρνουά που θα γίνει προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ αποκάλυψε και τι του είπε, όταν προ ημερών πήγε στην προπόνηση ο «3D».

Μπουρούσης σε Διαμαντίδη: «Φόρα τη φανέλα να παίξουμε μαζί ένα χρόνο»

Ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods, μίλησε στην εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στον παλαίμαχο αρχηγό των «πρασίνων», ενώ αποκάλυψε πως τον θέλει ξανά στο παρκέ για να παίξουν μαζί ένα χρόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν το καλοσκεφτείς, όταν εγώ ήρθα στον Παναθηναϊκό, εκείνος σταμάτησε. Είχε έρθει στην προπόνηση να μας δει και του είπα «άντε, φόρα τη φανέλα να παίξουμε έναν ακόμη χρόνο». Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλός του. Ό,τι και να πω έχει δείξει την αξία του εμπράκτως, τι άνθρωπος και χαρακτήρας είναι. Θα ήθελα να μείνει κοντά στο μπάσκετ, όπως και άλλα παιδιά που έχουν γράψει ιστορία στο άθλημα».

Τι θυμάται από τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τους τελικούς του 2007: «Θυμάμαι την τάπα του στον Άκερ. Ήμουν από πίσω».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.574 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τουρνουά «Diamonds Are Forever», που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου προς τιμήν του παλαίμαχου πλέον γκαρντ:

«Το τουρνουά θα είναι σαν Final Four με τις ομάδες που συμμετέχουν. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως όσους έχουν προσφέρει τους τιμά. Οι φίλαθλοί μας να έρθουν να χειροκροτήσουν τον Διαμαντίδη και από εκεί και πέρα να έρθουν να μας στηρίξουν, γιατί τους έχουμε χρειαζόμαστε. Είναι η βοήθεια της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...