ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Νίκη στην πρεμιέρα και για την Κ20

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκαν στο πρωτάθλημα Super League U20 οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησαν 3-2, κόντρα στον Λεβαδειακό.

Νίκη στην πρεμιέρα και για την Κ20

Οι «πράσινοι», αν και δυσκολεύτηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Super League U20, τελικά κατάφεραν να πάρουν την νίκη με σκορ 2-3.

Μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα, ο Παναθηναϊκός, εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με σκόρερ τον Πίσπα μπήκε από πάρα πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ.

Οι «Βοιωτοί», στο 25ο λεπτό, έφεραν το ματς στα ίσια, μετά από πίεση στην «πράσινη» άμυνα με τον Νίκα να βρίσκεται στο σωστό σημείο και με σουτ να κάνει το 1-1.

Δέκα λεπτά προτού βγει το ημίχρονο (35’), ο Λεβαδειακός έφερε τούμπα το ματς, όταν μετά από εξαιρετική αντεπίθεση ο Ζιμπέρι βρέθηκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο… Με γκολ δηλαδή! Ο Παναθηναϊκός, με το «καλησπέρα» της επανάληψης (46’), κατάφερε με τον Μίγγο να φέρει το ματς στα ίσια!

Η ολική ανατροπή ήρθε για το «τριφύλλι» δέκα λεπτά αργότερα (55’), όταν με εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβάννη διαμορφώθηκε το τελικό 2-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Λύτρας, Δαρδαμάνης, Φώτος, Γεωργακόπουλος, Μερεντίτης, Λιάγκας, Ζίμπερι, Μέσι, Σαραντίδης, Νίκας, Μπούσιος

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι: Σβέρκος, Σαλιάι, Γρηγοριάδης.

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Τριανταφυλλόπουλος, Αντρέου, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Σερβιλάκης, Αποστολάκης, Δημητρούλας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE