ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά “Βασίλης Σακόπουλος” (Vid)

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, στο “Aκάνθους Day and Night”, ενόψει του τουρνουά «Βασίλης Σακόπουλος» που διοργανώνει ο Α.Ο. Σπόρτιγκ το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου

Η συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη: «Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο “Aκάνθους Day and Night”, η συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά «Βασίλης Σακόπουλος» που διοργανώνει ο Α.Ο. Σπόρτιγκ το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού Α.Ο., της ρωσικής Sparta k M.Vidnoje και της τουρκικής Samsun Canik Βelediye Sports Club.

Το «παρών» έδωσαν ο εκπρόσωπος των διοργανωτών Βασίλης Γιαπαλάκης, ο γενικός αρχηγός της Sparta & K Moscow Region – Vidnoje, Στράτος Κωσταλάς, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Α.Ο. Πέτρος Πρέκας και η Νίκι Έϊβερι καθώς και η Νικολίνα Ιωαννίδου από το Σπόρτιγκ.

Οι ομιλητές στάθηκαν στην βαρύτητα ενός τόσου σημαντικού διεθνούς τουρνουά και στο κύρος που προσδίδει στο γυναικείο μπάσκετ και στη χώρα μας, καθώς και στον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης, μιας και τα έσοδα θα διατεθούν στον ΜΚΟ «ΑΠΕΙΡΟΝ».

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ΆΠΕΙΡΟΝ είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός όπου στόχο του έχει, την στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους σε ζητήματα όπου αφορούν την εκπαίδευση, την ποιότητα αυτής, με γνώμονα την διαπίστωση ότι η εκπαίδευση αποτελεί βασικό θεμέλιο για την δημοκρατική ανάπτυξη της κοινωνίας. Υπερασπίζεται τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του κάθε παιδιού, μέσω της δημιουργικής απασχόλησης και μεθοδευμένων παρεμβάσεων ώστε να βρεθούν κοντά στα παιδιά όπου βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και την απομόνωση. Με πλείστες δράσεις σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με συμμετοχές σε κοινωνικές πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους και την φετινή χρονιά».

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου:

https://youtu.be/f-HXmPzTnQs?t=6

Το πρόγραμμα:

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 18:00 Sparta & k M.R. Vidnoje – Α.Ο. Σπόρτιγκ 20:15 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Samsun Canik Βelediye Sports Club

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 18:00 A.O. Σπόρτιγκ – Παναθηναϊκός Α.Ο. 20:15 Samsun Canik Βelediye Sports Club – Sparta & k M.R. Vidnoje

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 16:00 Α.Ο. Σπόρτιγκ – Samsun Canik Βelediye Sports Club 18:10 Sparta & k M.R. Vidnoje- Παναθηναϊκός Α.Ο.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτιγκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.