ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποιος Έλληνας θα έδινε αυτά που προσφέρει ο Κολομβιανός;

Άστοχος, ατομιστής αλλά σούπερ απαραίτητος κοντά στον Μπεργκ ο Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ποιος Έλληνας θα έδινε αυτά που προσφέρει ο Κολομβιανός;

Ο Αντρέα Στραματσόνι απαντώντας πρόσφατα για την έλλειψη Ελλήνων από την πράσινη αποστολή είπε ότι η ομάδα προσπάθησε ν’ αποκτήσει Κονέ, Ταχτσίδη, Φετφατζίδη το καλοκαίρι,χώρια το ενδιαφέρον που έδειξε για Κυβρακίδη, Τσιντώτα, Λάζαρο.

Σε πολλούς κακοφαίνεται η απουσία του ντόπιου στοιχείου από το Κορωπί όμως ποιος αλήθεια γηγενής θα μπορούσε να εκπαραθυρώσει από την 11άδα τον Βίκτορ Ιμπάρμπο; Πιάνουμε την περίπτωση του Κολομβιανού γιατί π.χ είναι ο μόνος από την γραμμή κρούσης που έχει αναγκάσει τον κόσμο να λέει «ναι μεν, αλλά»… Το παλικάρι «μιλά» στη μπάλα έλα όμως που παρουσιάζεται άστοχος προ του τέρματος, δεν συμμετέχει στο ανασταλτικό κομμάτι και του αρέσει να έχει πολύ τη μπάλα στα πόδια. Μα πάρα πολύ όμως…

Από την άλλη πλευρά αδυνατούμε να θυμηθούμε Έλληνα παίκτη που να μπορεί να κάνει το σλάλομ που έκανε η αφεντιά του στο πρώτο ημίχρονο στη Βοιωτία ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες του Λεβαδειακού (εκεί που τραυματίστηκε ο Μιλιάζες). Η τον αστραπιαίο τρόπο που ενήργησε στο 40΄ όταν πήρε το ριμπάουντ από άστοχη πάσα του Μέστο κι εξαπέλυσε βολίδα σε… πρώτο χρόνο που πέρασε λίγο άουτ από την συμβολή των δοκαριών! Ή την φάση που δημιούργησε στο 51΄ όταν με τη φορά του κορμιού του και μόνο δίχως να προσποιηθεί έστειλε από την μια μεριά τον στόπερ Ουόν κι από την άλλη τη μπάλα, όμως ο τερματοφύλακας του στέρησε τη γκολάρα!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιδί έχει ταχύτητα, ντρίμπλα και όγκο που δεν συναντάς σε ελληνικά κορμιά, συνήθως ποδοσφαιριστές της δικής του σωματοδομής αποτελούν δυσκίνητα «εννιάρια» στην επικράτειά μας. Γι αυτό ο «Στράμα» τον διατηρεί βασικό στη θέση π.χ του Λέτο που μπορεί να πεις ότι τεχνικά είναι καλύτερος μα το σώμα του έχει ταλαιπωρηθεί από το 2012 κι ύστερα!

Γκρινιάζαμε όλοι που έφυγε ο Νίκος Καλτσάς το καλοκαίρι (που παρεμπιπτόντως έκανε σούπερ φιλικά με την Τρίπολη αλλά στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη δεν ακούμπησε μπάλα), όμως αλήθεια τι σύγκριση μπορεί να γίνει ανάμεσά τους;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.